Бенефит България Консулт лого


ПРЕДСТАВЯНЕ ПРЕД ИНВЕСТИТОРИ / СВЪРЗВАНЕ С ИНВЕСТИТОРИ


"ДВЕ крачки напред, ЕДНА назад" обикновено е отрицателен израз за СОБСТВЕНИЦИТЕ / ЛИДЕРИТЕ, които изпитват трудности с постигането на напредък в БИЗНЕСА.
Но погледнато от ОБРАТНАТА СТРАНА - "ЕДНА крачка назад, ДВЕ напред" означава, че вместо ОТГОВОРНИТЕ ЗА БИЗНЕСА да поемат каквато и да е вина върху себе си за една погрешна стъпка, по - добре ДА ИЗЛЯЗАТ ОТПРЕД, СНИЖАТ ГЛАВА, ПОТЪРСЯТ НОВИ СИЛИ и СЕРИОЗНО НАТИСНАТ ЗА ОЩЕ ДВЕ КРАЧКИ НАПРЕД.ОГРОМНАТА СИЛА НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ, КОГАТО СОБСТВЕНИЦИТЕ (АКЦИОНЕРИТЕ)
И ТЕХНИЯ БИЗНЕС
СА ПРЕДСТАВЕНИ ОТ


ТРЕТАТА
СТРАНА

При изграждане на доверие и създаване на нови възможности с Инвеститори, Частни инвестиционни фондове, Инвестиционни компании от България и Чужбина, всички български предприемачи трябва да се научат умело да използват силата на въздействие на ТРЕТАТА СТРАНА.

Когато един бизнес е представен от ТРЕТА СТРАНА, репутацията не само на собствениците,а и на самия бизнес достига изключително високи нива.
По този начин разграничаването от конкуренцията и заинтригуването на сериозни Инвеститори и Партньори от същия бранш е повече от гарантирано.

Фирмите, получили необходимото финансиране от Инвестиционни Партньори или Акционери за развитие на бизнесa, винаги ще имат нужда от постоянно поддържане на тесни връзки с тях и дългосрочно запазване на доверието и капиталовите им вложения.

Ако в досегашните взаимоотношения с Инвеститорите / Партньорите в бизнеса са възникнали временни трудности и с течение на обстоятелствата и времето партньорските връзки постепенно са охладнели, най-разумното решение е Собствениците (Акционерите) да се обърнат към доверен Партньор, който да влее нова позитивна сила в отношенията с досегашните Инвеститори / Акционери като им отвори още врати за нови инвестиционни възможности в България.


Намираме инвестиции за развитие или изцяло продаваме Вашия бизнес

"Осъзнаe ли всеки предприемач веднъж завинаги огромните ползи от представянето на бизнеса и бъдещите бизнес планове от ТРЕТАТА СТРАНА, никога повече няма да предприеме НАИВНИЯ РИСК да предлага сам себе си
и бизнеса си директно пред Бъдещи Партньори, Инвеститори, Частни инвестиционни фондове, Инвестиционни компании и др. от България или от Чужбина."

Николай Славков
Управител

Бенефит България Консулт ЕООДЗАПИТВАНЕ за Услугата ПРЕДСТАВЯНЕ ПРЕД ИНВЕСТИТОРИ / СВЪРЗВАНЕ
С ИНВЕСТИТОРИ от контактната форма по-долу.ПРЕДИ ВРЪЗКА С НАС
____________________


Бенефит България Кoнсулт ЕООД си запазва правото да НЕ ОТГОВАРЯ на заинтересувани лица и запитвания с проучвателна цел, различни от предлаганите от фирмата услуга - / Връзки с Инвеститори / и в случаите, когато търговското дружество (БИЗНЕСЪТ) НЕ СПАДА към специфичните изисквания на Бенефит България Консулт ЕООД за перспективност в сектора, определен минимален оборот и други задължителни фактори, тясно свързани с възможността за предоставяне на ПЪРВОКЛАСНИ БИЗНЕС УСЛУГИ НА ВИСОКО ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО.

ОТГОВАРЯМЕ единствено на запитвания от Собственици, Партньори, Акционери, Изпълнителни Директори, Служители на ниво Висш Мениджмънт и Юридически лица, пряко свързани с бизнеса (фирмата / търговското дружество).За да започнем ЕФЕКТИВНО ПРЕГОВОРИ, ще бъдем повече от удовлетворени да споделим нашите ПРОЦЕДУРНИ ИЗИСКВАНИЯ, свързани със

> СТАРТИРАНЕТО на ЕТАП 1 и ЕТАП 2 от Услугите на Бенефит България Консулт ЕООД

само при направено ОФИЦИАЛНО ЗАПИТВАНЕ (ПОИСКВАНЕ) от отсрещната страна.


Използвайте предоставените Телефони, Имейл и Контaктна Форма по-долу за връзка с г-н Николай Славков - Бенефит България Консулт ЕООД.

АПЕЛИРАМЕ КЪМ КОНКРЕТНИ ЗАПИТВАНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЪС СЕРИОЗНИ БИЗНЕС НАМЕРЕНИЯ от страна на Собствениците, Партньорите и Акционерите на бизнеса след вече взети ОКОНЧАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА СТАРТИРАНЕ НА СЪВМЕСТНА РАБОТА с Бенефит България Консулт ЕООД.Николай Славков - Бенефит България Консулт ЕООД

Тел: 02 / 411 45 65 Моб: 0885088095 Email: info@bbconsult.bg


 1. ИМЕ И ФАМИЛИЯ / ИМЕ НА ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО / NAME / COMPANY NAME *
  * Въведи име и фамилия, име на фирма / Enter company name
 2. E-MAIL *
  * Моля, въведете валиден имейл адрес / Please, enter valid e-mail address
 3. ( Приемаме само официални запитвания по имейл, написани на задоволително бизнес ниво. )
  ОФИЦИАЛНО ЗАПИТВАНЕ / INQUIRY *
  * Въведи запитване / Enter message