Бенефит България Консулт лого


ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Oт Бенефит България твърдим, че ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА и ИМА ТАКЪВ НАРОД, който може да прави УСПЕШЕН БИЗНЕС не само в собствената си държава, а и по целия свят.

ИЗРАЗИЛИ СМЕ ГО В КОРПОРАТИВНОТО НИ ВИДЕО ОЩЕ ПРЕЗ 2016 ГОДИНА.


ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ

Корпоратвино видео Бенефит България Консулт ЕООД - 2016 г.
През Ноември 2015 година Бенефит България Консулт реши да се противопостави на песента на Слави Трифонов - "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА", като за тази цел помести в корпоративното си видео за 2016 фраза с текст "ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА", коренно противоположна на заглавието на песента на Слави Трифонов "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА".

По този начин искахме да се противопоставим на подигравателното и негативно заглавие на песента "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА", също и на ДОСТА ОТБЛЪСКВАЩИЯ И НАСИТЕН С МРАЧНИ нюанси текст на песента, в който непрекъснато се повтаря, че нямало такава държава, имайки предвид - нашата страна България. За останалото, което се пее в песента всички знаем и е безсмислено да го коментираме.

ГОРДИ СМЕ, ЧЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИХМЕ НА ПЕСЕНТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ - "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" ОЩЕ ПРЕЗ 2015 година и днес през 2017 година вече ефектът е налице.

УСПЯХМЕ ДА УБЕДИМ г-н СЛАВИ ТРИФОНОВ В ОБРАТНОТО И ИСКРЕНО СЕ РАДВАМЕ, ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ Е ОСЪЗНАЛ, ЧЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА КАТО БЪЛГАРИЯ ИМА, ТОЙ ЖИВЕЕ В НЕЯ, ПЕЧЕЛИ ДОСТА ДОБРЕ И ДОРИ ИМА НАМЕРЕНИЕТО ДА СФОРМИРА И НАИМЕНУВА ДВИЖЕНИЕ И ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ С НАДСЛОВ - ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА - (нищо, че засега е само слух)."Двама затворници гледали навън през решетките на килията си.
Единият виждал кал, а другият звезди." - Dale Carnegie


Намираме инвестиции за развитие или изцяло продаваме Вашия бизнес