ИНВЕСТИЦИИФИНАНСИРАНЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ КАПИТАЛИ ЗА БИЗНЕСА
ЧРЕЗ ПРЕКИ ИНВЕСТИЦИИ С ДЯЛОВО УЧАСТИЕ
/ Финансиране на Растежа чрез Външни Инвеститори /


Рано или късно всеки силно заинтересуван Собственик, Акционер, Партньор или Съдружник ще бъде принуден по ред наложителни причини (най-вече от финансов характер) да изисква пробен стратегически сондаж за < РЕАЛЕН > ИНВЕСТИТОРСКИ ИНТЕРЕС КЪМ БИЗНЕСА.


Проявяваме интерес за преки инвестиции с дялово участие в ориентирани към растеж фирми, активно опериращи в българската пазарна икономика, диференциращи се с положителни финансови показатели, със значителни нива на свободни парични потоци, стабилни позиции на пазари в България
и Чужбина и мотивирани собственици / акционери с високи цели и намерения за развитие на бизнеса от Национално до Европейско / Световно ниво.


Всекидневните безмилостни промени, налагани към бизнеса в България от Европейския съюз и българското Правителство изискват смели, бързи и адекватни решения от най-предвидливите в бизнеса. Светът се променя изключително бързо и геополитическите особености влияят непоправимо на бизнеса по целия свят. Тези сериозни обстоятелства не трябва да се пренебрегват от нито един бизнес и само най-решителните и гъвкави предприемачи, които партнират с по-големите „играчи” в своя сектор ще оцелеят. Те не трябва да се уповават единствено и само на собствените си познания и опит. Те ще трябва да „загърбят” егото си, да разширят кръгозора си и да партнират не само с клона на местната банка и безкрайно да кандидатстват и се надяват на Европейски проекти, а да отворят съзнанието и бизнеса за нови идеи, нови Партньори / Инвеститори.

Българските предприемачи (независимо от възрастта си), ДА НЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА ГЛАСУВАТ ДОВЕРИЕ НА ВЪНШНИ ЕКСПЕРТИ за набиране на инвестиции и допълнителни капитали за техния бизнес.


Партнираме с чуждестранни инвеститори с възможности над 500 млн. € за бизнес развитие, допълнителни инвестиции, връзки с инвеститори, сливания и придобивания, преструктуриране на бизнеса и продажба на бизнес.
Инвеститорите задължително ще изискват да видят как ще изглежда
в бъдеще тяхната инвестиция и отговаря ли на изискванията и представата им за перспективност още много преди да са проявили сериозните си намерения за инвестиционен интерес.Намираме инвестиции за развитие или изцяло продаваме Вашия бизнес


"Набирането на капитали (инвестиции) не е лесна задача. Разчитайки единствено на себе си, бизнесът може да достигне до „задънена улица”, само защото се търсят инвестиции не на точното място, не при точните Инвеститори и не по точния начин.

Това ще доведе до бързо разочарование, което ще накара повечето предприемачи да се откажат от търсенето на инвестиции и тогава е много вероятно отново да се обърнат към стария партньор на бизнеса - тяхната Банка Кредитор (в случай, че вече не са изчерпани всички възможности за кредитиране).

Ако мечтата за бизнеса е един ден да заработи с Преки Инвестиции, сега е точният момент да се започне. ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНОСТИ СА НАЛИЦЕ!"

Николай Славков
Управител

Бенефит България Консулт ЕООД
ИНВЕСТИЦИИ
> НЕКОПИРАЩИ СЕ БИЗНЕС СТРАТЕГИИ

Стратегиите за бизнеса са остарели, неприложими и са изживели своето време...

> ПОВЕЧЕ