ОЦЕНКА НА БИЗНЕСКОЛКО СТРУВА БИЗНЕСЪТ, КОГАТО СТЕ ОТ ВЪНШНАТА
И КОГАТО СТЕ ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА НА БАРИЕРАТА?Сутрин, на път към офиса на фирмата, всеки предприемач носи със себе си нови идеи, планове и успешни стратегии за развитие на бизнеса, но преди да премине бариерата, е добре да се обади на счетоводителя да му напомни на колко е оценен бизнесът до момента. Ако отговорът се базира изцяло и само на документи, това ще означава, че с тази оценка (само по документи), собствениците (акционерите) на бизнеса са на ЧИСТА ЗАГУБА.

А колко би струвал бизнесът, когато се премине от вътрешната страна на бариерата и кое е това, което би увеличило многократно стойността му, предприемачите, които държат изключително сериозно на техния бизнес ще потърсят отговорите не само при счетоводители, сертифицирани оценители, агенции за недвижими имоти или банкови служители, а ще направят всичко възможно да получат професионалното мнение по тези кардинални въпроси от ИСТИНСКИТЕ ЕКСПЕРТИ В ТАЗИ ОБЛАСТ.


Намираме инвестиции за развитие или изцяло продаваме Вашия бизнес

"Узнайте истинската стойност на бизнеса и разликата, когато сте от ЕДНАТА и, когато сте от ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИЕРАТА."ЕДИН БИЗНЕС
МОЖЕ ДА СТРУВА МНОГО ПОВЕЧЕ,
ОТКОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА!

Николай Славков
Управител

Бенефит България Консулт ЕООД