Бенефит България Консулт лого


ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА БИЗНЕСА


ЛИДЕРИТЕ ДА ЗАПЛАНУВАТ
И НАПРАВЯТ
ПЪЛЕН СКЕНЕР
НА БИЗНЕСА

Бизнесът отдавна не изглежда така, както бихте искали да бъде. Фирмата има недостиг на оборотни средства. Продажбите и клиентите драстично са намалели. Има обекти и филиали, които не работят постоянно и достатъчно ефективно. Изразходвани са твърде много средства за маркетингови стратегии, които не са били резултатни. Фирмата е обременена от сериозни дългове към банки, кредитори и други контрагенти и я грози лош кредитен рейтинг. Бизнесът е изправен пред реална заплаха от неизбежен фалит.

Дори само един от по-горе изброените фактори да е достигнал бизнеса, той обикновено предизвиква множество проблеми, като:
ниски обороти, спад на продажбите и клиентите, намаляне на печалбите, липса на ликвидност и др.

ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО НА ПРОПУСКИ В БИЗНЕСА ДНЕС, ЩЕ СПЕСТИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ (АКЦИОНЕРИТЕ) МНОГО СЕРИОЗНИ ЗАГУБИ УТРЕ.


Намираме инвестиции за развитие или изцяло продаваме Вашия бизнес

"Поглеждайки безпристрастно към цялата дейност отстрани на един бизнес, са необходими само няколко часа, за да се открият и установят всички спънки, които досега са възпрепятствали развитието на която и да е фирма.

А когато се посети фирмата на место с цел запознаване с бизнеса по-обстойно и по-отблизо, ще се навлезе много по-детайлно в дейността и работата на фирмата и ще се открият най-критичните проблеми, които отдавна Собствениците (Акционерите) НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ.

Ще се отдели много повече време, за да се опознаят самите Собственици (Акционери) като личности, каква е семейната им динамика, ще трябва да се разбере кое е това, което ги кара да се притесняват и, най-вече, кои са тези хора от обкръжението им, които им говорят за техните лимити, ограничения и страхове, вместо за техните възможности."

Николай Славков
Управител

Бенефит България Консулт ЕООДЗАПИТВАНЕ за Услугата ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА БИЗНЕС
от контактната форма по-долу.ПРЕДИ ВРЪЗКА С НАС
____________________


Бенефит България Кoнсулт ЕООД си запазва правото да НЕ ОТГОВАРЯ на заинтересувани лица и запитвания с проучвателна цел, различни от предлаганите от фирмата услуга - / Преструктуриране на Бизнес / и в случаите, когато търговското дружество (БИЗНЕСЪТ) НЕ СПАДА към специфичните изисквания на Бенефит България Консулт ЕООД за перспективност в сектора, определен минимален оборот и други задължителни фактори, тясно свързани с възможността за предоставяне на ПЪРВОКЛАСНИ БИЗНЕС УСЛУГИ НА ВИСОКО ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО.

ОТГОВАРЯМЕ единствено на запитвания от Собственици, Партньори, Акционери, Изпълнителни Директори, Служители на ниво Висш Мениджмънт и Юридически лица, пряко свързани с бизнеса (фирмата / търговското дружество).За да започнем ЕФЕКТИВНО ПРЕГОВОРИ, ще бъдем повече от удовлетворени да споделим нашите ПРОЦЕДУРНИ ИЗИСКВАНИЯ, свързани със

> СТАРТИРАНЕТО на ЕТАП 1 и ЕТАП 2 от Услугите на Бенефит България Консулт ЕООД

само при направено ОФИЦИАЛНО ЗАПИТВАНЕ (ПОИСКВАНЕ) от отсрещната страна.


Използвайте предоставените Телефони, Имейл и Контaктна Форма по-долу за връзка с г-н Николай Славков - Бенефит България Консулт ЕООД.

АПЕЛИРАМЕ КЪМ КОНКРЕТНИ ЗАПИТВАНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЪС СЕРИОЗНИ БИЗНЕС НАМЕРЕНИЯ от страна на Собствениците, Партньорите и Акционерите на бизнеса след вече взети ОКОНЧАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА СТАРТИРАНЕ НА СЪВМЕСТНА РАБОТА с Бенефит България Консулт ЕООД.Николай Славков - Бенефит България Консулт ЕООД

Тел: 02 / 411 45 65 Моб: 0885088095 Email: info@bbconsult.bg


 1. ИМЕ И ФАМИЛИЯ / ИМЕ НА ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО / NAME / COMPANY NAME *
  * Въведи име и фамилия, име на фирма / Enter company name
 2. E-MAIL *
  * Моля, въведете валиден имейл адрес / Please, enter valid e-mail address
 3. ( Приемаме само официални запитвания по имейл, написани на задоволително бизнес ниво. )
  ОФИЦИАЛНО ЗАПИТВАНЕ / INQUIRY *
  * Въведи запитване / Enter message

ОТ КЪДЕ ДА СЕ ЗАПОЧНЕ:


> ОТ ПРОДУКТИ КЪМ УСЛУГИ

Преструктурирай и успешно препозиционирай фокуса на бизнеса
ОТ ПРОИЗВОДСТВО САМО НА ПРОДУКТИ КЪМ ПРЕДЛАГАНЕ НА УСЛУГИ
като нов начин на работа.