ЗАЩО БЕНЕФИТ БЪЛГАРИЯ?


Намираме инвестиции за развитие или изцяло продаваме Вашия бизнес

ЗАЩОТО ОТКРИВАМЕ ТОВА ВЪВ ВАШИЯ БИЗНЕС, КОЕТО ВИЕ ОТДАВНА
НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ.


"Поглеждайки безпристрастно към цялата дейност отстрани, ще са ни необходими само няколко часа, за да открием и установим всички спънки, които досега са възпрепятствали развитието на бизнеса.

А когато се посети фирмата на место с цел запознаване с бизнеса по-обстойно и по-отблизо, ще се навлезе много по-детайлно в дейността и работата на фирмата и ще се открият най-критичните проблеми, които отдавна Собствениците (Акционерите)
НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ.
"

Николай Славков
Управител

Бенефит България Консулт ЕООД


В крайното експертно становище за състояниeто на бизнеса от проведените срещи и посещения на место
(ЕТАП 1 и ЕТАП 2) ще се установи:
- Кои са тези "съветници" от Вашето обкръжение (банкови служители, счетоводители - счетоводни къщи, кредитни и бизнес консултанти, адвокати, роднини, близки, познати, дори конкуренти и др.), които Ви въвеждат в заблуда и умело поддържат илюзията, че чрез допълнително финансиране и рефинансиране от банкови и други финансови институции (особено чрез Европейски проекти) Вашият бизнес ще има добри показатели за развитие и ще има занапред добро представяне на Български и Чужди пазари?

- Кое е това, което Ви заблуждава, че презентацията на фирмата в общественото пространство е безупречна и представянето на собствениците и мениджмънта са на най-високо професионално ниво и ЗАЩО, въпреки всичко, Вие, собствениците / акционерите НЕ СТЕ доволни от крайните резултати на бизнеса?

- Кои са тези хора от Вашето обкръжението, които Ви говорят за Вашите лимити, ограничения и страхове, вместо за Вашите успехи и възможности?

- Кои са най-точните причини продуктите (услугите) на бизнеса да не се продават така, както сте планували и защо оборотите на фирмата са драстично намелели?

- Защо Инвестиционната презентацията на фирмата (The Investment Pitch) за набиране на нови Инвестиции и привличане на нови Партньори и Съдружници е абсолютно неефективна и до настоящия момент НЕ Е ЗАИНТРИГУВАЛА НИТО ЕДИН Инвеститор или Бъдещ Партньор със сериозни намерения?

- Защо досега не сте получили нито едно сериозно и изгодно предложение (в случай, че сте обявили бизнеса за продажба)?

- Ще се установи дали бизнесът има реален потенциал за развитие на Европейско и Световно ниво със сегашното публично представяне в общественото пространство и доколко Вие - самите собственици / акционери на фирмата сте готови и имате капацитета, желанието и страстта да поемете нови възможности за да продължите развитието и съществуването на бизнеса с нови Партньори / Съдружници - Инвеститори.Като влияем ефективно върху сегашните проблеми, които срещат в бизнеса и участваме активно в тези, които ще срещнат за в бъдеще, НИЕ ДАВАМЕ СИЛАТА И НЕОБХОДИМОТО САМОЧУВСТВИЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ да могат да вземат най-разумните и ефективни решения за техния бизнес ДНЕС, НЕ УТРЕ.Защото осъзнаe ли всеки предприемач веднъж завинаги огромните ползи от представянето на бизнеса и бъдещите бизнес планове от ТРЕТАТА СТРАНА, никога повече няма да предприеме НАИВНИЯ РИСК да предлага сам себе си и бизнеса си директно пред Бъдещи Партньори, Инвеститори, Частни инвестиционни фондове, компании и др. от България или от Чужбина.

> ПОВЕЧЕ ЗА ТРЕТАТА СТРАНА


> ЗА РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕСА

За да намерите печеливш подход за развитието на бизнеса, за да се свържете с ключови партньори от Вашия бранш от Европа и Света (които да Ви представят пред други още по-влиятелни и престижни техни съдружници), за да изградите нови, дългосрочни бизнес отношения и за да получите изгодни сделки директно от най-големите Европейски и Световни фирми от Вашия сектор, се изискват хора с много сериозно желание, солиден опит и доза "личен финансов интерес".

Необходими са хора, които да са готови да работят за Вас и Вашия бизнес не само днес, утре, месец, два или година занапред, а за много по-дългосрочен период. Такива хора - специалисти с опит, с всеотдайност, с готовност да работят 24 часа - 7 дни в седмицата, в никакъв случай няма да откриете на трудовия пазар, дори и с най-примамливото заплащане.> ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕСА


> ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНВЕСТИЦИИ

Набирането на капитали (инвестиции) не е лесна задача. Разчитайки единствено на себе си, бизнесът може да достигне до „задънена улица”, само защото се търсят инвестиции не на точното място, не при точните Инвеститори и не по точния начин. Това ще доведе до бързо разочарование, което ще накара повечето предприемачи да се откажат от търсенето на инвестиции и тогава е много вероятно отново да се обърнат към стария партньор на бизнеса - тяхната Банка Кредитор
(в случай, че вече не са изчерпани всички възможности за кредитиране).

Ако мечтата за бизнеса е един ден да заработи с изцяло собствен капитал, сега е точният момент да започнете. ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНОСТИ СА ПРЕД ВАС И СА НАЛИЦЕ!> ЗА ПРОДАЖБА НА БИЗНЕС

Собствениците (акционерите) да не чакат финансовите показатели на бизнеса да тръгнат надолу и чак тогава да предприемат стъпки за цялостна продажба на бизнеса. Тогава, за съжаление, ще е изключително трудно да се убеди който и да е инвеститор или компания от същия бранш от България или Чужбина, че бизнесът има добри финансови показатели и ще има положителна перспектива и стабилни позиции на пазара в бъдеще.

Тайната изгодно да се продаде един бизнес или част от търговските дялове е:

БИЗНЕСЪТ НИКОГА ПРЕД НИКОГО ДА НЕ СЕ ОБЯВЯВА ЗА ПРОДАЖБА, ДОРИ ПОНЯКОГА И СРЕД ПАРТНЬОРИТЕ.

С ДВЕ ДУМИ: ЗА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА НА ЕДИН БИЗНЕС СЕ ИЗИСКВА АБСОЛЮТНА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ.Насърчаваме иновативна бизнес култура, която е посветена не само да предприеме следващите стъпки в развитието на българския бизнес, а да направи скок напред в разширяването на производствената и търговска потенциална сила на страната ни, за да достигнем високи бизнес постижения не само на регионално, а и на Европейско и Световно ниво.Ще разработим стратегии, с които собствениците на бизнеса да предприемат сериозни стъпки и вземат кардинални решения, за да преминат на следващото ниво в бизнес йерархията и изградят нови стратегии за бизнес, като коренно променят вижданията и възгледите си за собственото си бъдеще и от предприемачи, индустриалци се насочат към други дейности на бизнеса, свързани изключително и само в сферата на Инвестирането.

> ПОВЕЧЕ ЗА НЕЗАВИСИМ ЧАСТЕН ИНВЕСТИТОР


В Бенефит България Консулт се гордеем с бизнес култура, която насърчава и толерира различни измерения на предприемачеството и лидерството, иновативното мислене, активното сътрудничество, дългосрочните и личностни бизнес взаимоотношения.


Благодарение на дългогодишната усилена работа и вече установените бизнес връзки, днес в Бенефит България се гордеем, че партнираме с чуждестранни инвеститори с възможности
над 500 млн. € за Бизнес Развитие, Допълнителни Инвестиции, Връзки с Инвеститори, Сливания и Придобивания, Преструктуриране на Бизнеса и Продажба на Бизнес.
> УСЛУГИ БЕНЕФИТ БЪЛГАРИЯ