НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Изтеглете НАШИТЕ КЛИЕНТИ на PDF файл от иконата по-долу.

PDF-Icon
ИСТИНСКАТА „ЦЕНА” НА УСПЕХА НЕ Е ЗА ВСЕКИ


"Имаше време в моята практика, когато клиенти, които се представяха за "потенциални”, уговаряха срещи за разговор с мен в офиса, само защото искаха да разберат дали сме "подходящи един за друг", да преценят дали бихме могли да работим заедно занапред и да придобият "по-разширена представа за нашите услуги". Обсъждахме с часове техните бизнес и житейски проблеми, смеехме се, разказвахме си шеги и вицове, пиехме кафе, но идваше момент,
в който те прекрачваха границата и започваха да задават въпроси, като изискваха от мен безплатни съвети и компетентни професионални отговори - решения за техните много скъпо струващи бизнес проблеми и не спираха, докато не получат нужните им отговори. Някои дори имаха смелостта да поставят мобилните си телефони директно включени на аудио-запис на бюрото в офиса ми без моето знание и разрешение.

С годините разбрах, че много хора от бизнеса искат да постигнат големи успехи с моя помощ, но когато чуеха за ВИСОКОТО НИВО НА МОИТЕ БИЗНЕС ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ТЯХ, желанието им бързо угасваше. Те намираха всякакви причини за срещи с мен и търсеха начини да „откраднат” от ценното ми време, но не искаха да Инвестират
в него. Осъзнах, че този тип „клиенти” със синдром „берачи на умове и ценни идеи” търсят БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ. Платих висока цена за всичкото това изгубено време.

Най-накрая дойдох до извода, че както всички тези „потенциални клиенти” са положили усилия да инвестират в своя бизнес и се надяват на успехи, така и всички ние сме инвестирали достатъчно в себе си и своите бизнеси и също ОЧАКВАМЕ ЗАСЛУЖЕНИ РЕЗУЛТАТИ."

Николай Славков / Бенефит България Консулт ЕООД

__________________________________________


Ние разпознаваме нашите клиенти още в първата минута от разговора по телефона или от имейл кореспонденцията ни с тях.


- Нашите клиенти добре познават ЦЕНАТА НА УСПЕХА и не питат веднага за отстъпка и намаление цените на услугите ни,
нито за отсрочка или настояват за плащане само след „свършена работа”.

- Нашите клиенти предварително са прочели и научили за нас, детайлно са се запознали с нашите услуги / условия и внимателно са анализирали възможностите ни, взели са вече своето решение, че ние сме точните хора, на които да доверят успеха на техния бизнес и са готови да инвестират в нас.

- Нашите клиенти имат големи бизнес цели и никога не се отказват от тях. Те имат различно виждане и нагласа и се открояват от тези, които са тръгнали да „пазаруват на евтино”. Нашите клиенти търсят най-квалифицираните и експертни съветници за успешно постигане на техните бизнес амбиции.

- Нашите клиенти непоколебимо вярват в себе си и не позволяват на никой да им налага и поставя лимити и ограничения. Те разрешават и допускат да се говори изключително и само за техните възможности.

- Нашите клиенти пестят времето си като не питат за втори и последващ разговор. Дори само от първия разговор
по телефона, те са убедени и сигурни, че между нас вече съществува синергия.

- Нашите клиенти ценят времето ни и уважават стойността на нашия опит и зачитат това, че само ние сме тези, които определяме правилата в собствената ни фирма.Намираме инвестиции за развитие или изцяло продаваме Вашия бизнес

"Нашите клиенти притежават способността да ВЗЕМАТ НЕОТЛОЖНИ СЪДБОНОСНИ РЕШЕНИЯ С ГОЛЯМ ЗАЛОГ, СЪЧЕТАНИ С БЪРЗИ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО ДА СА В ИНТЕРЕС НА ТЕХНИЯ БИЗНЕС И ПРИТЕЖАВАТ КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНТНОСТИ ЗА КРИТИЧНО ИНВЕСТИЦИОННО МИСЛЕНЕ. 

Te вземат най-адекватните и рационални решения, касаещи бъдещето на техния бизнес, като без двусмислени колебания приемат условията ни и директно започват работа с нас. Нашите Клиенти НЕ СЕ КОЛЕБАЯТ ДА РИСКУВАТ и за успеха на техния бизнес са готови ДА ЖЕРТВАТ ТОЛКОВА, КОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО.

РАБОТИМ ИЗЦЯЛО В ИНТЕРЕС НА КЛИЕНТИТЕ СИ, ЗА ДА ПЕЧЕЛИМ ДОВЕРИЕ В ПОЛЗА НА ТЕХНИЯ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. ПРЕДЛАГАМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ОТ НАС ОЧАКВАТ."

Николай Славков / Бенефит България Консулт ЕООД


ИНВЕСТИРАЙКИ В НАС, НАШИТЕ КЛИЕНТИ СА НА 100 % СИГУРНИ И УБЕДЕНИ, ЧЕ ИНВЕСТИРАТ ОБРАТНО В ТЕХНИЯ БИЗНЕС.