ПОВЕЧЕ ПЕРСОНАЛНИ В БИЗНЕСАНИЕ НЕ ТВЪРДИМ, ЧЕ СМЕ ВИНАГИ ПРАВИ В ИЗБОРА СИ НА ТОЧНИ СТРАТЕГИИ ЗА БИЗНЕСА, НО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СЧИТАМЕ, ЧЕ ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВДЪХНЕМ УВЕРЕНОСТ, ПРИВЛЕЧЕМ ВНИМАНИЕ, СПЕЧЕЛИМ ДОВЕРИЕ И ПОСТИГНЕМ РЕАЛЕН ПРОГРЕС, ЩЕ ТРЯБВА МНОГО ПО-ЗАДЪЛБОЧЕНО ДА ВНИКНЕМ ОЩЕ ПО-ПЕРСОНАЛНО ВЪВ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ОТНАСЯ ДО ВОДЕЩИТЕ ЛИДЕРИ И ТЕХНИЯ БИЗНЕС.

ПО ТОЗИ НАЧИН ДОПУСКАМЕ, ЧЕ ЩЕ ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВИДИМ И ПОД МНОГО ПО-ДРУГ ЪГЪЛ НЕЩАТА, КОИТО СА ПРЯКО СВЪРЗАНИ С БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА БИЗНЕСА.

БИЗНЕС ФИЛОСОФИЯТА НИ Е ДА БЪДЕМ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕРСОНАЛНИ С НАШИТЕ КЛИЕНТИ, ОТКОЛКОТО ДА СЕ ВОДИМ САМО ПО "СКУЧНИТЕ ПРАВИЛА НА БИЗНЕСА".

ТОВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ УВАЖАВАМЕ ПРАВИЛАТА НА БИЗНЕСА - НАПРОТИВ, НЕ СМЕ ПОДЦЕНИЛИ НИТО ЕДНО БИЗНЕС ПРАВИЛО, ДОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ДРУГ ДЪРЖИМ НА ТЯХ - ВИСОКО РЕСПЕКТИРАМЕ МЕЖДУФИРМЕНИТЕ ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЯ, СИЛНО ЗАЧИТАМЕ ФИРМЕНИТЕ ПОЛИТИКИ НА ОТСРЕЩНАТА СТРАНА И НАЙ-ВЕЧЕ ДЪРЖИМ НА СВОИТЕ СОБСТВЕНИ ТАКИВА.

БИЗНЕС ПРАВИЛАТА ЗА НАС СА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРИОРИТЕТ, НО ПОГРЕШНО ИЛИ НЕ, ВИНАГИ ПРЕДПОЧИТАМЕ ДА СМЕ ПОВЕЧЕ ПЕРСОНАЛНИ, ОТКОЛКОТО БИЗНЕС. "

Николай Славков - Бенефит България Консулт ЕООД