БИЗНЕС РАЗВИТИЕ


В ДНЕШНАТА ТВЪРДЕ УСЛОЖНЕНА, ГЛОБАЛНО ЗАБЪРЗАНА И СУПЕР НЕСИГУРНА ИКОНОМИКА, БЪЛГАРСКИЯТ БИЗНЕС ТРЯБВА ДА БЪДЕ МНОГО ПО-ГЪВКАВ, ОЩЕ ПО-АДАПТИВЕН И НАЙ-ДИСЦИПЛИНИРАН
ОТ ВСЯКОГА!


С НОВИ ПАРТНЬОРИ И СЪДРУЖНИЦИ ВСЕКИ БИЗНЕС МОЖЕ ДА БЪДЕ ОЩЕ ПО-АМБИЦИОЗЕН, ОЩЕ ПО-
КОНКУРЕНТОСПОСОБЕН И ОЩЕ ПО-ПЕЧЕЛИВШ.Насърчаваме иновативна бизнес култура, която е посветена не само да предприеме следващите стъпки в развитието на българския бизнес, а да направи скок напред в разширяването на производствената и търговска потенциална сила на страната ни, за да достигнем високи бизнес постижения не само на регионално, а и на Европейско и Световно ниво.

Точно, когато вече си мислим, че бизнесът в България няма накъде повече да бъде по-непостоянен и по-усложнен, иновационни (дигитални) технологии и непрестанно появяващите се нови възможности за пазарни ниши започват бързо да преоформят сегашните бизнес модели и дори се осмеляват да променят посоката на определени сектори на българската икономика от губещи към печеливши.

Откакто все по-налагаща тенденция е жизненият цикъл на продуктите и услугите да се свива от години до месеци, дори до седмици, кривата (графиката) на новия модел на адаптация на продуктите и услугите по-скоро започва да наподобява изострена перка на акула, отколкото нормална класическа крива на жизнения цикъл на продукта или услугата, стартиращ с внезапен и бурен успех, последван от кратък, но блестящ период на доминация и приключващ с драматичен спад.

Иновационните (дигитални) технологии и откриващите се все по-нови пазарни ниши отварят "шлюзовете" за нови конкуриращи се пазари, където нивата за влизане и излизане са много ниски и всяка една утвърдена голяма, средна или малка българска или чужда фирма (дори оперираща в различен от Вашия сектор) може да се появи ненадейно от нищото и да получи господство на пазара - дори и да е за много кратък период от време. За да се придобият най-добрите възможности за бизнес развитие в днешната българска твърде забързана, усложнена и опасно-несигурна пазарна икономика, бизнесът трябва да бъде МНОГО ПО-ГЪВКАВ, ОЩЕ ПО-АДАПТИВЕН И НАЙ-ДИСЦИПЛИНИРАН ОТ ВСЯКОГА!

Време е всяка ориентирана към растеж фирма да построи своя НОВ БИЗНЕС МОДЕЛ ЗА КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ И РАЗВИТИЕ, пригоден не само за Български, а и за Европейски и Чужди пазари. Повече от ясно е, че този нов бизнес модел ще е коренно различен от досегашния "бащин" бизнес модел, но ще е единственият начин бизнесът да оцелее в днешната ера на иновациите, дигиталицазията и неустояващата на бърз растеж световна икономика.


За развитието на един бизнес е необходим партньор, партньор, който да сътворява смислени и иновативни идеи всеки ден, партньор със задълбочени познания в различни сфери на бизнеса и с широк спектър от възможности, партньор, който да свърже бизнеса с ключови партньори от съответния бранш от Европа и Света, партньор, който да представи бизнеса пред други още по-влиятелни и престижни съдружници / инвеститори, партньор, който да работи рамо до рамо с бизнеса, за да може бизнесът да бъде изведен до следващите високи нива на развитие.
GO AROUND THE WORLD WITH YOUR BUSINESS ►


Намираме инвестиции за развитие или изцяло продаваме Вашия бизнес

"Прекалената самоувереност убива бизнеса. Времената отдавна са се променили и начините, по които много български предприемачи са представили техните фирми на пазара също трябва да се променят.

Трябва да се пробват нови цени, нови рекламни послания, ново съдържание на уеб представяне, нови канали за продажби, нови партньорства, нови предложения, нови начини на действие, нови подходи, нови рискови промени и нови бизнес стратегии.

Собствениците да не очакват различни резултати от техния бизнес, когато за него се правят едни и същи неща и по един и същи начин.

Находчивите трябва да променят из основи всичко, което са правили досега, за да успеят в новата Българска икономика."

Николай Славков
Управител

Бенефит България Консулт ЕООД